Illustratie

Brasserie Bij van Boven

In het hart van Groningen, aan de Grote Markt, vindt u twee prachtige horecabedrijven onder één dak. Grand Café Hooghoudt op de begane grond en op de tweede etage Brasserie 'Bij van Boven'.

In 2011 bundelden Bij van Boven en Grand Café Hooghoudt de krachten. De eerste 2 verdiepingen blijven fungeren als Grand Café, maar sindsdien wordt hier ook lunch en diner wordt geserveerd. Bij van Boven, op de tweede etage, wordt alleen als restaurant gebruikt en behoudt hierdoor zijn eigen sfeer.

De keuken, onder leiding van chef-kok Theo de Jong, is herkenbaar aan het gebruik van mooie Hollandse en regionale producten met internationale invloeden. Onze sommelier, Roel Wijfjes, geeft u graag passend wijn- of bieradvies bij de gerechten.

Vanuit de brasserie heeft u uitzicht op de prachtige 'Olle Grieze' en de Grote Markt. Bij van Boven is een uitstekende locatie om uzelf of uw gasten kennis te laten maken met het bruisende hart en de gastvrijheid van Groningen.

Wij serveren 7 dagen per week lunch vanaf 11.30 uur en diner vanaf 17.00 uur. Op rustige dagen zal alle lunch en/of diner uitsluitend in het grand café worden geserveerd.

Ontwerp & Ontwikkeling door Ontwikkelman @ Sterkhouders Logo Bij van Boven